Winkelen

Winkelen

Gericht zoeken

Zaptec Column Laadpaal houder

Zaptec Column Premium

Vanaf: 825,-

Laadpalen / houders voor één of twee Zaptec Pro laadstations. Geschikt voor openbare ruimtes. Stijlvol design en hoge kwaliteit.

Opties selecteren
Zaptec Pro

Zaptec Pro (22kW dynamisch laden)

1.595,-

De Zaptec Pro (22kW 3 Fase laadpaal) is een slim en efficient laadstation met 5 jaar fabrieksgarantie dat ideaal is voor parkeerplaatsen en parkeergarages bij VvE’s, woningcoörperaties en bedrijven. Goedkopere installatie zonder extra netwerkoplossingen dankzij 4G upgrade. Wordt geleverd inclusief backplate.

Selecteer opties
Zaptec Go wallbox

Zaptec Go (22 kW wallbox)

Vanaf: 799,-

De Zaptec Go Wallbox is een bekroonde laadoplossing voor thuis in een zeer stijlvol award winnend design. Geschikt voor elk elektrisch voertuig en toekomstbestendige technologie.

Opties selecteren
Wandhouder Ratio Powerbox

Wandhouder voor Ratio PowerBox

79,-

Roestvrijstalen wandhouder voor de Mobiele Autolader Ratio PowerBox. Monteer je PowerBox aan de muur.

In winkelwagen
Ratio Mobibox mobiele autolader voor EV's

Ratio MobiBox – 1 fase mobiele autolader

Vanaf: 529,-

De Ratio MobiBox is een mobiele lader voor elektrische auto’s waarmee je overal veilig je EV kunt opladen zonder dat je een laadpunt nodig hebt. Simpel plug & charge in elk standaard stopcontact of CEE 3 polig krachtstroom.

Opties selecteren
Ratio Powerbox - Mobiele CEE lader voor elektrische voertuigen

Ratio Powerbox – 3 fase mobiele autolader

Vanaf: 699,-

Met de Ratio Powerbox mobiele lader voor elektrische auto’s kun je je EV opladen met een CEE stopcontact. Maximaal 11 tot 22 kw. Super handig indien er geen laadpunt in de buurt is. Voor CEE krachtstroom IEC 60309 16A/3-fase (rood) of 32A/3-fase (rood).

Selecteer opties
Ratio Solar laadpaal / box

Ratio Solar (11-22 kW)

Vanaf: 899,-

De Ratio Solar (5e generatie) laadpaal is een 3 fase (11-22 kW) is Ratio’s meest slimme laadbox voor thuis en op kantoor. Slim laden op 100% energie van je zonnepanelen en extra inzicht en opties via de app. De Ratio Solar box kan ook op 1 fase aangesloten worden indien 3 fase niet beschikbaar is.

Opties selecteren
Ratio Smart laadpaal / box

Ratio Smart (11-22 kW)

Vanaf: 799,-

De Ratio Smart(5e generatie) laadpaal is een 3 fase (11-22 kW) laadoplossing voor slim laden en extra inzichten via een laadapp. Deze laadbox is een ideale optie voor thuis en op kantoor. De Solid kan ook op 1 fase aangesloten worden indien 3 fase niet beschikbaar is.

Opties selecteren
Ratio Solid laadpaal / box

Ratio Solid (11-22 kW)

Vanaf: 699,-

De Ratio Solid (5e generatie) laadpaal is een 3 fase (11-22 kW) laadoplossing voor slim laden met je zonnepanelen. Deze laadbox is een voordelige optie met load balancing voor optimaal gebruik van de laadcapaciteit. De Solid kan ook op 1 fase aangesloten worden indien 3 fase niet beschikbaar is.

Opties selecteren
Ratio Start laadpaal / box

Ratio Start (11-22 kW)

Vanaf: 599,-

De Ratio Start (5e generatie) laadpaal is een 3 fase (11-22 kW) plug & charge laadoplossing voor thuisgebruik. Deze laadbox is het basismodel van Ratio en een voordelige en degelijke oplossing voor thuis laden. De Start kan ook op 1 fase aangesloten worden indien 3 fase niet beschikbaar is.

Opties selecteren
Zappi V2 (3 fase en 1 fase)

Myenergi Zappi V2 | 1 & 3 Fase

Vanaf: 1.149,-

De Zappi V2 1-fase en de Zappi V2 3-fase van Myenergi zijn slimme  22kW thuisladers waarmee jij je Electrische auto slimmer en groener kunt opladen. Laadt je auto slim op met het overschot aan energie van je zonnepanelen.

Selecteer opties
Webasto Pure II

Webasto Pure II

Vanaf: 549,-

De Webasto Pure is een solide en betaalbare laadstation met geïntegreerde kabelhouder dat bij uitstek geschikt is voor thuisgebruik. Geschikt voor wandmontage of vast aangesloten op een montagestandaard.

Opties selecteren
Wallbox Copper SB

Wallbox Copper SB

799,-

De Wallbox Copper SB (Socket Business) is een flexibel laadstation met een maximaal regelbaar laadvermogen van 22kW voor zakelijk gebruik. Boordevol slimme technologieën zoals RFID en loadbalancing

Selecteer opties
Wallbox Pulsar Plus

Wallbox Pulsar Plus

Vanaf: 799,-

De Wallbox Pulsar Plus Type 2 is de thuislaadoptie van Wallbox. Je kunt kiezen uit een Wallbox Pulsar Plus met het vermogen 7,4 kW, 11kW en 22kW. De Wallbox heeft een type 2 laadkabel die permanent bevestigd is. Met installatie van de optionele Powerboost module is slimme loadbalancing mogelijk.

Selecteer opties
EVbox Businessline HUB

EVBox Businessline Satellite (4e generatie)

Vanaf: 2.698,87

EVBox Businessline Satellites zijn laadpunten die aangesloten kunnen worden op de EVBox Businessline Hub. Breid je laadplein uit met tot 20 laadpalen (40 laadpunten). Dit is de 4e generatie van dit product.

Selecteer opties
EVbox Businessline HUB

EVBox Businessline HUB (4e generatie)

Vanaf: 3.367,21

Deze EVBox Businessline HUB kan tot 20 laadpunten (Satellites) aansturen. Ideaal voor het realiseren van een laadplein bij kantoren en bedrijven. Dit is de 4e generatie van dit product. Uitgerust met loadbalancing voor slim gebruik van het beschikbare stroomnetwerk.

Selecteer opties