Skip to content
Vragen of hulp nodig? Bel 085-4019175
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Elektrisch rijden voor bedrijven

EV-solutions
Totaalleverancier in elektrisch rijden

Overweegt u over te stappen op elektrisch rijden en doet u graag zaken met één specialist die op het gebied van laadinfrastructuur alles voor uw bedrijf kan regelen? Dan bent u bij EV-Solutions aan het juiste adres.

Van advies en ondersteuning in de vorm van een EV-Wagenparkscan tot het van A tot Z coördineren van alles wat u nodig heeft om elektrische auto’s op te laden: EV-Solutions is uw specialist.

EV-Solutions

EV-Solutions biedt meerdere laadoplossingen en laadpassen voor thuis en op kantoor. We hebben een vaste installateur die de laadpunten bij u thuis of bij uw bedrijf komen installeren.

Laadpalen

EV-Solutions biedt meerdere laadoplossingen voor particulier en zakelijk gebruik. Of je nou op je werk of thuis bent, altijd weer opgeladen vertrekken zonder gedoe

EV-Projects

Bij u thuis of op uw werklocatie: EV-Solutions zorgt voor een vakkundige installatie van duurzame oplaadpunten, zonnepanelen en zonnecarports voor uw elektrische auto.

Wagenparkscan

Benieuwd wat het oplevert om deels of geheel met je wagenpark op hybride of elektrisch over te stappen? Laat ons het voor je uitrekenen.

INSTALLATEUR? WIJ BIEDEN BUITENKASTEN MET VERMOGENSVERDELING

Bij u thuis of op uw werklocatie: EV-Solutions zorgt voor een vakkundige installatie van duurzame oplaadpunten, voor uw elektrische auto.

Over Ev-solutions

Overweegt u over te stappen op elektrisch rijden en doet u graag zaken met één specialist die op dit gebied alles voor u of uw bedrijf kan regelen? Dan bent u bij EV-Solutions aan het juiste adres.

Logo-Freonen

Zoeken naar producten

Contact opnemen

Morra 2
9204 KH Drachten

T +31854019175
E info@ev-solutions.nl

KvK: 74703749
Btw: NL859998265B01