Het merk Alfen behoort tot de professionele laadoplossingen van Ev-solutions

Met transformatorstations, opslagsystemen voor energie, laadpalen voor elektrische voertuigen en een groot portfolio aan andere producten neemt Alfen een centrale rol in en is een verbindende partner in het elektriciteitsnet. Met een breed scala aan in eigen huis ontwikkelde producten en ruime ervaring als systeemintegrator zet Alfen zich in om het elektriciteitsnet van de toekomst te bouwen: betrouwbaar, duurzaam en innovatief.

Alfen valt onder de professionele laadoplossingen van Ev-solutions.

Alfen biedt een compleet assortiment laadpunten voor thuis, op het werk en in openbare ruimtes. Deze laadpunten zijn verkrijgbaar in een grote variatie aan laadcapaciteiten en functionaliteiten. De unieke combinatie van Alfen’s transformatorstations, energieopslagsystemen en laadpunten zorgt voor een optimale balancering van lokale netten.

Alfen biedt een assortiment slimme laadpunten 3,7-22KW voor thuis, op het werk en in de openbare ruimte. Ze zijn ontworpen om maximale laadsnelheden te bieden en tegelijkertijd de lokale netaansluiting te waarborgen. De betrouwbare en veilige laders kunnen ook worden geïntegreerd met hernieuwbare energiebronnen en complementaire slimme producten, en reageren ook op flexibele energietarieven. Het volwassen technologieplatform heeft zich bewezen met een meer dan 10 jaar ontwikkeling achter zich.

Alfen is opgericht in 1937 te hilversum als fabriek van hoog– en laagspanningsapparaten. Tegenwoordig is Alfen een internationale speler, gericht op de ontwikkeling en levering van innovatieve producten en projecten in de wereld van elektrische energie. 

Alfen is Opgericht door J. van alfen

Ontdek de Alfen laadoplossingen van Ev-solutions

De Eve Single S-lijn

Een slim, compact en betaalbaar laadstation voor thuis. De Alfen Eve Single S-lijn is speciaal ontworpen voor thuisgebruik en biedt de voordelen van slim laden tegen een betaalbare prijs. 

Bekijk de Eve Single S-lijn

De Eve Single PRO-lijn

Een slim, elegant en compact laadstation voor thuis en op de zaak De Alfen Eve Single Pro-lijn is als compact laadstation, voor thuis en op de zaak, volledig ontworpen volgens Alfen’s standaarden voor slim laden.

Bekijk de Eve Single PRO-lijn

De Eve Double PRO-lijn

Iconisch design en state-of-the-art oplaadtechnologie. Het vlaggenschip van Alfen. De Eve Double Pro-lijn is Alfen’s slimme laadoplossing met twee stopcontacten en is optimaal geschikt voor particuliere en semi-openbare locaties.

Bekijk de Eve Double PRO-lijn

De Twin

Bewezen betrouwbare en solideoplaadtechnologie De Twin is Alfen’s robuuste en slimme laadoplossing met twee stopcontacten en is optimaal geschikt voor semi-openbare en publieke locaties.

Bekijk de Twin