Ratio Electric _ (2)

Alle rapporten en voorspellingen over het gebruik van elektrische voertuigen (EV's) hebben dezelfde opwaartse trend. Toch hebben veel landen moeite met de groeiende vraag naar laadcapaciteit, zowel thuis als op kantoor. Hierdoor ontstaat een enorme vraag naar particulier geïnstalleerde oplaadpunten. Ratio Electric biedt in samenwerking met Ev-solutions betrouwbare, hoogwaardige producten voor alle plug-in hybrides en volledig elektrische voertuigen. Dit alles tegen een scherpe prijs, Ratio valt in de budgetlijn van Ev-solutions.

MILIEUBEWUST ENERGIE BESPAREN

Het aantal elektrische auto's, scooters en andere elektrische voertuigen groeien snel. Elektrisch rijden zal resulteren in schonere lucht, een stillere stad, minder verspilling van energie en een afname afhankelijkheid van fossiele brandstof. Deze waarden komen overeen met de bedrijfsdoelen van Ratio en Ev-solutions, waar ‘mens’ en ‘aarde’ van zal profiteren. 

Bewezen producten, gecertificeerde kwaliteit

Alle Ratio producten zijn functioneel ontworpen zodat ze bestendig zijn tegen ruwe omstandigheden. Tijdens ontwikkeling en productie vaart Ratio op meer dan vijftig jaar ervaring.  Alle EV-oplaadsystemen voldoen aan de IEC 61851 standaard.

Enkele eigenschappen van Ratio

Stijlvol en robuust ontwerp

Eenvoudige installatie en geïntegreerde kabel houder.

Eenvoudig inpluggen en direct beginnen met opladen

Oplaadkracht instelbaar + vele extra opties

Ratio Electric-A (1)

Ontdek de Ratio laadoplossingen van Ev-solutions

Sorry, we couldn't find any products. Please try a different search.