Wallbox is een wereldwijd bedrijf dat zich richt op het veranderen van de manier waarop de wereld energie gebruikt. Ze maken slimme oplaadsystemen die geavanceerde technologie combineren met uitstekend design en de communicatie tussen auto en lader via gebruiksvriendelijke apps beheren.

Walbox valt onder de premium laadoplossingen van Ev-solutions.

Het bedrijf bestaat uit een team van ontwerpers, ingenieurs, computerwetenschappers en programmeurs die innovatieve, slimme oplaadoplossingen voor plug-in elektrische en hybride voertuigen ontwerpen, produceren en distribueren.

 

We willen niet de grootste zijn, maar de beste'

Enric Asunción, CEO Wallbox

Waarom Wallbox?

Eenvoudig

Ze bieden uitzonderlijke laders die zó gebruiksvriendelijk zijn dat je de handleiding niet eens hoeft te lezen.

Snel

Opladen met Wallbox is veel sneller dan met een conventionele stekker.

Ervaren

Ons team van deskundige technici zorgt ervoor dat je de service krijgt die je nodig hebt.

Compatibel

Compatibel met alle thuis installaties evenals plug-in en hybride auto´s.

Slim

Communiceer met je auto zoals je dat met je vrienden doet. Bepaal hoe snel en wanneer je wilt opladen. En wanneer je voertuig volledig is opgeladen, wordt er een sms verzonden.

De waarden van Wallbox

Innovatie
Ze gaan altijd mee met de nieuwste trends en behoeften, zodat ze aan de verwachtingen van de klanten kunnen voldoen.

Topkwaliteit

Ze letten bij elk product en elke service op de kleinste details zodat deklanten maximaal tevreden zijn.

Talent

Ze zijn een jong, dynamisch en multidisciplinair bedrijf dat voortdurend werkt aan en duurzame toekomst.

Ontdek de Wallbox laadoplossingen van Ev-solutions

Wallbox Pulsar

Een compacte, intelligente en krachtige oplader. Met de Pulsar van Ev-solutions neemt het voortouw in alle drie de opzichten. Daarnaast is het onze zuinigste oplader. Met een vermogen tot 22 kW, voorzien van een verankerde kabel. Pulsar maakt met Bluetooth verbinding via een mobiele telefoon of tablet. Pulsar Plus heeft als extra functie de mogelijkheid om via wifi verbinding te maken.

Bekijk de Wallbox Pulsar

Wallbox Pulsar Plus

Een compacte, intelligente en krachtige oplader. Met de Pulsar Plus van Ev-solutions neemt het voortouw in alle drie de opzichten. Daarnaast is het onze zuinigste oplader. Met een vermogen tot 22 kW, voorzien van een verankerde kabel. Pulsar maakt met Bluetooth verbinding via een mobiele telefoon of tablet. Pulsar Plus heeft als extra functie de mogelijkheid om via wifi verbinding te maken.Pulsar neemt het voortouw in alle drie de opzichten.

Bekijk de Wallbox Pulsar Plus

Wallbox Copper Socket Business

De Copper van Wallbox belichaamt het Wallbox-ontwerp. Vorm volgt functie in de zuiverste zin des woords. Het maakt gebruik van gezichtsherkenning voor toegangscontrole en onthoudt letterlijk wie je gebruikers en klanten zijn. Copper heeft een vermogen tot 22 kW en is verkrijgbaar met kabel of contrastekker. Kan ook bediend worden met RFID

Bekijk de Copper Socket Business

Wallbox Commander 2

De Commander is de enige beschikbare oplader met een touchscreen over de volledige breedte dat wordt beschermd door stevig Gorilla-glas. De bediening is intuïtief en de toegang wordt gecontroleerd met behulp van een viercijferig persoonlijk identificatienummer of RFID. Het scherm kan ook gebruikt worden voor logo’s en reclame. Commander heeft een vermogen van maximaal 22 kW en is voorzien van een verankerde kabelconnector.

Bekijk de Commander 2