Laadpalen speciaal voor de installateur

Laadpaal installatie door de installateur

Als bedrijf actief binnen de installatiebranche, zal je de verduurzamingstrend wel herkennen. De laatste jaren valt ook een steeds groter wordend aandeel van de omzet in duurzame energieopwekking en/of verduurzaming. Zonne-energie is hierbij o.a. een belangrijk voorbeeld. Dit product is binnen de branche sinds een aantal jaren echt omarmd en brengt heel wat extra werk met zich mee.

EV-Solutions en AP Kolham helpen je samen graag verder

 

EV-Solutions heeft door haar jarenlange ervaring in de nichemarkt van laadpleinen en alle daarbij benodigde infrastructuur veel dieptekennis en specifieke referenties opgebouwd. Denk hierbij oa aan vermogensverdelers, die we produceren in samenwerking met AP Nederland. Daarmee zijn we dé specialist die jou helpt bij de vraag van jullie klanten over de aanleg van complete laadpleinen. Geen uitgebreide offertetrajecten en ellenlang uitzoekwerk dus als je ons inschakelt. Wij kunnen bij EV-Solutions maatwerk bieden en ondersteunen in alle kennis die je nodig hebt.

 

Door onze ervaring met de juiste laadinfrastructuur, kunnen we jullie als installateur in relatief korte tijd van een voorstel op maat voorzien. Dit komt omdat we in de loop der jaren al heel wat projecten hebben uitgevoerd en dus snel met een passend advies komen. Hierdoor ben jij in staat om je eindklant snel van een passend voorstel te voorzien, zonder teveel kosten aan de voorkant te hoeven maken. Bovendien weten we dat snelheid key is in deze branche…

Klanten over hun laadoplossingen voor het bedrijf

Michael Zwaagman van SPIE als klant van EV-Solutions

Michaël Zwaagman
SPIE Industry Services

EV-Solutions heeft heel veel kennis in huis waardoor we onze klanten nog beter kunnen ondersteunen op het EV vlak. Zo hebben we een goede verdeling tussen voeding-laadpalen en graafwerk"

Hans van Riesen van Riesen duurzame Installatietechniek als partner van EV-Solutions

Hans van Riesen
Van Riesen Duurzame Installatietechniek

" Voor ons was het fijn om alle specifieke kennis die voor onze klant benodigd was voor de realisatie van het laadplein bij specialist EV-Solutions neer te leggen. Wij konden hierdoor de focus leggen op de gebouw gebonden werkzaamheden incl. de rest van het project afronden en EV-Solutions heeft het laadplein volledig onder haar hoede genomen en ingeregeld."

Webshop voor alle laadoplossingen voor bedrijven

Direct een bestelling plaatsen of laadoplossing kopen? Dat kan gemakkelijk via onze webshop en profiteer daarmee van:

1. Scherpe prijzen
EV-Solutions is distributeur van meerdere fabricaten en heeft zodoende een groot inkoopvolume. Hierdoor kunnen wij veelal uit voorraad leveren tegen de scherpste condities

2. Snelle verzending
Voor 16.00uur besteld geldt voor meeste artikelen volgende dag in huis

3. Vertrouwd online kopen
We zijn lid van Webwinkelkeur lid en zie hier ook reviews van bedrijven die al eerder naar volle tevredenheid via de webshop hebben besteld

Veelgestelde vragen over laadoplossingen

Wij hebben de meest gestelde vragen over laadoplossingen voor bedrijven (en bijbehorende antwoorden) voor je verzameld.

VRAAG PASSEND ADVIES AAN

Wil jij je eindklant snel van een passend advies voorzien zonder teveel kosten aan de voorkant te hoeven maken?

Door onze ervaring zullen we snel met een passend advies komen.

Over Ev-solutions

Overweegt u over te stappen op elektrisch rijden en doet u graag zaken met één specialist die op dit gebied alles voor u of uw bedrijf kan regelen? Dan bent u bij EV-Solutions aan het juiste adres.

Logo Freonen Fan Fossylfrij Fryslan partner EV-Solutions

Zoeken naar producten

Betaalmethoden

ideal
mister_cash_logo

Contact opnemen

Morra 2
9204 KH Drachten

T +31854019175
E info@ev-solutions.nl

KvK: 74703749
Btw: NL859998265B01