Laadpalen speciaal voor de installateur

Laadpaal installatie bij laadpleinen door de installateur

Als bedrijf actief binnen de installatiebranche, zal je de verduurzamingstrend wel herkennen. De laatste jaren valt ook een steeds groter wordend aandeel van de omzet in duurzame energieopwekking en/of verduurzaming.

Zo is er steeds meer aanvraag naar de aanleg van nieuwe laadpleinen. Omdat het hier vaak gaat om meerdere laadpalen en een juiste verdeling in energie, is een geschikte (buiten) vermogensverdeler hierbij van groot belang. Deze moet immers alle laadpalen op het juiste moment van energie kunnen voorzien. Voor deze projecten werken wij samen met onze partner: AP. De vermogensverdelers van AP laten we specifiek bouwen voor laadpleinen, zodat de veiligheid en toekomstbestendigheid gewaarborgd blijft. Ook als er later een wens ontstaat om laadpunten toe te voegen.

EV-Solutions en AP Nederland helpen je samen graag verder

 

EV-Solutions en AP Nederland werken al jaren samen om installateurs te helpen bij het aanleggen van laadpleinen of laadoplossingen in parkeergarages. Inmiddels beschikken we dan ook over diverse referenties. Lees hier meer over projecten die we samen met installateurs hebben opgepakt

Daarmee zijn we dé specialist die jou helpt bij de vraag van jullie klanten over de aanleg van complete laadpleinen. Geen uitgebreide offertetrajecten en ellenlang uitzoekwerk dus als je ons inschakelt. Wij kunnen bij EV-Solutions maatwerk bieden en ondersteunen in alle kennis die je nodig hebt.

laadpleinen
verdeelkast buitenopstelling

 

Door onze ervaring met de juiste laadinfrastructuur, kunnen we jullie als installateur in relatief korte tijd van een voorstel op maat voorzien. Dit komt omdat we in de loop der jaren al heel wat projecten hebben uitgevoerd en dus snel met een passend advies komen. Hierdoor ben jij in staat om je eindklant snel van een passend voorstel te voorzien. Bovendien zorgen we ervoor dat AP de ‘perfecte’ energieverdeler verzorgt middels onze “EV buitenkast” en EV verzorgt de benodigde laadpalen inclusief schouwing, installatie(advies), eventueel graafwerk én onderhoudscontract.

Klanten over hun laadoplossingen voor hun eindklanten

Michael Zwaagman van SPIE als klant van EV-Solutions

Michaël Zwaagman
SPIE Industry Services

EV-Solutions heeft heel veel kennis in huis waardoor we onze klanten nog beter kunnen ondersteunen op het EV vlak. Zo hebben we een goede verdeling tussen voeding-laadpalen en graafwerk"

Hans van Riesen van Riesen duurzame Installatietechniek als partner van EV-Solutions

Hans van Riesen
Van Riesen Duurzame Installatietechniek

" Voor ons was het fijn om alle specifieke kennis die voor onze klant benodigd was voor de realisatie van het laadplein bij specialist EV-Solutions neer te leggen. Wij konden hierdoor de focus leggen op de gebouw gebonden werkzaamheden incl. de rest van het project afronden en EV-Solutions heeft het laadplein volledig onder haar hoede genomen en ingeregeld."

Welk totaalpakket bieden wij?

Deze all-in-one oplossingen worden, ten opzichte van onze standaard oplossingen, al direct voorzien van een aantal specifieke "laadplein componenten."  Denk hierbij aan:

1. Passende laadoplossingen voor laadpleinen incl. EV energieverdeler

2. Speciale EV netwerkswitches

3. EV aardlekschakelaars

4. Kastverwarming incl. thermostaat en hygrostaat om condensvorming tegen te gaan

Bovendien zorgen we er samen met AP voor dat als er een verdeler in een parkeergarage moet worden geïnstalleerd, deze voorzien is van een noodstopknop. Hierbij is het mogelijk om de gehele groep voor de laadstations in 1 keer uit te schakelen bij brand. Hiermee voldoe je aan de laatste wet- en regelgeving.

Veelgestelde vragen over laadpleinen

Wij hebben de meest gestelde vragen over laadoplossingen voor bedrijven (en bijbehorende antwoorden) voor je verzameld.

VRAAG PASSEND ADVIES AAN

Wil jij je eindklant snel van een passend advies voorzien zonder teveel kosten aan de voorkant te hoeven maken?

Door onze ervaring zullen we snel met een passend advies komen.

Over EV-Solutions

Overweegt u over te stappen op elektrisch rijden en doet u graag zaken met één specialist die op dit gebied alles voor u of uw bedrijf kan regelen? Dan bent u bij EV-Solutions aan het juiste adres.

Fossylfrij Fryslân

Logo Freonen Fan Fossylfrij Fryslan partner EV-Solutions

Contact opnemen

De Boeg 229206 BB Drachten

T 0854019175
E info@ev-solutions.nl

KvK: 74703749
Btw: NL859998265B01