Laadpalen
voor thuis

Ons laadpaaladvies voor thuis

Elektrisch rijden wordt de komende jaren steeds interessanter voor consumenten. Alleen al dit jaar is 13,1% van de nieuw verkochte auto’s een elektrische auto. Dit heeft te maken met de verbreding van het aanbod waarmee de aanschafprijs tegenwoordig een stuk gunstiger is ten opzichte van een aantal jaar geleden. Nederland wordt bovendien wereldwijd gezien als een grote speler op het vlak van elektrische mobiliteit met een laadinfrastructuur die een zeer grote dichtheid heeft. Dit betekent dat je niet hoeft te zoeken naar een laadpaal en eigenlijk altijd wel ergens kan bijladen.

Elektrisch rijden voor
particulieren neemt toe

 

Daarnaast zien we een opwaartse trend dat de accucapaciteit toeneemt en daarmee ook de actieradius. Waar vijf jaar geleden nog getwijfeld werd over het beperkte bereik wat je elektrisch kon rijden, is dat vandaag de dag helemaal geen punt meer. Bovendien kan je nu op veel plekken langs de snelweg ook snelladen in een half uur. Lekker terwijl je even snel een kopje koffiedrinkt of jouw broodje eet.

 

De Nederlandse Overheid heeft zich tot doel gesteld dat alle nieuwe personenauto’s die vanaf 2030 worden geproduceerd en op de markt komen 100% elektrisch moeten zijn. Dit zijn auto’s die rijden op elektriciteit uit een batterij, waterstof aangedreven zijn of rijden op zonnepanelen. Goed moment dus om over te stappen op elektrisch rijden!

Screen-Shot-2020-11-02-at-11.07.29-PM

Welke regelingen bestaan er voor elektrisch rijden?

Voor een laadstation thuis geldt, net als voor bedrijven, dat je gebruik kunt maken van fiscale regelingen zoals de MIA en VAMIL

Voordelen van elektrisch rijden

Advies voor laadoplossingen voor thuis:

  Veilige en vakkundige laadoplossing
voor thuis

Wij passen laadstations toe voorzien van mode 3 communicatie met de auto. Dit houdt in dat als de auto een storing geeft het laadstation direct afschakelt. Deze werkt dus veiliger dan de standaard laadset die met de auto meegeleverd wordt die nog wel eens voor kortsluiting kan zorgen

Mogelijkheid tot verrekenen van stroomkosten met je werkgever of eigen bedrijf

      Deze extra dienstverlening is vooral voor mensen die zakelijk elektrisch rijden heel interessant en kan veel geld schelen. Je kunt bijvoorbeeld de stroomkosten tegen 0,25 cnt/kwh verrekenen met je werkgever. Wanneer je zonnepanelen hebt dan is je kostprijs meestal lager waardoor je wat kunt verdienen met je laadtransacties.

Veelgestelde vragen over laadoplossingen

Wij hebben de meest gestelde vragen over laadoplossingen voor thuis (en bijbehorende antwoorden) voor je verzameld.

Klanten over hun laadoplossingen voor het thuis

Harm Munneke van Interim & Advies als klant van EV-Solutions

Harm Munneke

" Ik kwam met EV-Solutions online in aanraking omdat ze goed vindbaar zijn. Vond het ontzettend prettig om geheel ontzorgd te worden terwijl ik in het begin nog heb getwijfeld om het zelf te doen. De planning ging vlot (2x zo snel als een andere leverancier) en we hebben uiteindelijk een probleemloze implementatie gehad."

IMG_1778

Douma Lohmann

"De ervaring met jullie is uitstekend. Prettig, betaalbaar, betrouwbaar en snel. Voor mijn kennismaking met EV Solutions waren er vier bedrijven die wel een paal konden leveren: ze konden geen van allen woord houden.. We waren dus in het begin wel benieuwd wat EV Solutions ons zou gaan brengen, maar we zijn echt dik en dik tevreden!!"

Zit je eraan te denken om zelf een laadoplossing te installeren?

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een laadpaal te installeren of enkel bepaalde activiteiten voor de installatie. Wij leveren je dan bijvoorbeeld de voedingskabels, de vermogensautomaat en het laadpunt zodat je de installatie zelf kan doen of in samenwerking met je huisinstallateur.

compact mini t1 webshop

Als je zelf de laadpaalinstallatie gaat doen, bereid dan de volgende zaken goed voor:

  1. Graven van de geul waar de voedingskabel in komt te liggen
  2. Het (laten) aanpassen van de meterkast. Houdt er wel rekening mee dat sommige aanpassingen echt door een expert gedaan moeten worden die gecertificeerd is en daarmee verzekerd
  3. Het trekken van de kabels voordat de installateur er is.

Webshop voor alle
laadoplossingen voor thuis

Direct een bestelling plaatsen of zelf een laadoplossing installeren? Je kan gemakkelijk via onze webshop een laadpaal kopen en profiteer daarmee van:

 

Scherpe prijzen
EV-Solutions is distributeur van meerdere fabricaten en heeft zodoende een groot inkoopvolume. Hierdoor kunnen wij veelal uit voorraad leveren tegen de scherpste condities

 

Snelle verzending
Voor 16.00uur besteld geldt voor meeste artikelen volgende dag in huis

 

Vertrouwd online kopen
We zijn lid van Webwinkelkeur lid en zie hier ook reviews van bedrijven die al eerder naar volle tevredenheid via de webshop hebben besteld

Keuzehulp

Zit je te twijfelen welke laadoplossing het beste bij jou past? Of wil je de overstap nog maken naar elektrisch rijden maar weet je niet wat de financiële impact is?

Vul dan nu onze keuzehulp in om erachter te komen….

Over Ev-solutions

Overweegt u over te stappen op elektrisch rijden en doet u graag zaken met één specialist die op dit gebied alles voor u of uw bedrijf kan regelen? Dan bent u bij EV-Solutions aan het juiste adres.

Logo Freonen Fan Fossylfrij Fryslan partner EV-Solutions

Zoeken naar producten

Betaalmethoden

ideal
mister_cash_logo

Contact opnemen

Morra 2
9204 KH Drachten

T +31854019175
E info@ev-solutions.nl

KvK: 74703749
Btw: NL859998265B01