Laadplein als verdienmodel? Ontdek je rendement >

Laadplein laten aanleggen?

Ontvang een offerte voor een duurzame en schaalbare laadplein

Dé laadpleinspecialist van Nederland

Specialistische oplossingen voor parkeergarages, VVE, MKB, gemeenten en bedrijventerreinen

Dit jaar alweer 10 jaar ervaring in zakelijke laadoplossingen 

Van advies van voeding door vlakband, busbarsysteem aan het plafond en aftakkasten tot installatie en onderhoud

Service en onderhoud mogelijk

Van dubbele laadpaal tot uitgebreide laadpleinen

Daan-Mellema-EV-Solutions
Matthijs EV Solutions

Ontvang vandaag nog reactie op je aanvraag!

(indien verstuurd op een werkdag voor 15uur neemt een medewerker vandaag nog contact met je op)

Een greep uit onze opdrachtgevers

Total logo als klant van EV-Solutions en AP Nederland
LONT_Logo_2014
friesland campina
groenlevenbv

Wat kun je verdienen aan een laadplein?

Laadplein verdienmodel - Rendement berekening

Benieuwd naar wat in jouw specifieke geval de terugverdientijd is van jouw laadoplossing? Via ons scenariomodel berekenen wij vrijblijvend voor je hoe aantrekkelijk een laadplein als verdienmodel voor jou w bedrijf, restaurant of horeca gelegenheid kan zijn. Je ontvangt een handig overzicht van de kosten, baten en winst via eigen financiering of financieren via een 3e partij.

Het beste advies voor laadpleinen

Onze laadinfra specialisten helpen niet alleen graag bij de keuze voor het juiste laadstation, maar denken ook graag mee over de meest passende manier van aanschaf. Zo bieden we ook een lease variant aan en kunnen we bovendien ook meedenken in back-office ondersteuning, laadpassen en onderhoud. Ook geven wij vaak het advies om extra aandacht te werven voor de laadvoorzieningen door de parkeervlakken te voorzien van een (groene) kleur met oplaad icoon. Ook dit kunnen we voor je verzorgen.

groen parkeervlak bij laadplein

Laadplein aanleggen? Bekijk de oplossingen

Wil jij de beste oplossing voor jouw parkeergelegenheid? Dankzij onze jarenlange ervaring in zowel uitgebreide als ook compacte laadplein projecten, hebben wij al in heel veel verschillende situaties laadinfrastructuur mogen aanleggen. Daarom kunnen wij ons met recht  Dé laadpleinspecialist van Nederland noemen. Juist ook door onze vergaande kennis met betrekking tot de laatste wet- en regelgeving. Wist je bijvoorbeeld dat vanaf  2025 je verplicht bent om tenminste 1 laadoplossing op je parkeerterrein te hebben? Wij vertellen je hier graag meer over.

Wij onderscheiden vooral verschillende oplossingen voor parkeergarages, VVE, MKB en bedrijventerreinen. Met als verschil de volgende technische mogelijkheden:

Laadstations met vlakbandvoeding

Vooral Parkeergarages en VVE

vlakband laadplein ev-solutions

Besparing op montagetijd

Met Dynamisch laden tot 3x zoveel auto’s opladen

Brandveilig & compacte installatie

Laadstations plafond busbarsysteem

Vooral Parkeergarages en VVE

busbar laadplein ev-solutions

Modulair systeem

Nette montage aan plafond en mooi weggewerkt

Makkelijk uit te breiden in de toekomst

Laadstations met EV-buitenverdeler

Vooral MKB en bedrijventerreinen

laadplein friesland campina

Toekomstbestendige ev-buitenverdeler

Makkelijk schaalbare en onderhoudsvriendelijke oplossing

Lage uitbreidingskosten

Veelgestelde vragen over laadpleinen

Wat onze klanten zeggen

Waarom EV-Solutions jouw laadpleinspecialist is

Dit jaar bestaat EV-Solutions alweer 10 jaar! Al 10 jaar specialist in laadinfrastructuur voor alle elektrische auto's. Wij leveren full service oplossingen. Dat betekent dat wij alles voor je uit handen kunnen nemen. Van het leveren van de laadoplossingen zelf, de engineering, werkvoorbereiding & installatie/implementatie tot schouwing en eventuele aanpassingen in de meterkast. Bovendien koppelen we jouw nieuwe laadstation(s) aan de back-office zodat je altijd real-time inzicht hebt in je laadstatus en verbruik.

Omdat we hebben gemerkt dat er naast de levering van goede laadoplossingen ook steeds meer vraag komt voor onderhoud en hulp bij storingen bieden we ook op maat onderhoudscontracten aan. Zo ben je altijd verzekerd van een opgeladen auto!

 

We kiezen altijd voor een ontwerp dat zowel 'fit-for-purpose' als 'futureproof' is. Onze geselecteerde hoofdverdeler is eenvoudig uit te breiden voor toekomstige laadpaalaansluitingen, met ruimte voor groepsuitbreidingen en uitgaande bekabeling. Standaard leveren we een netwerkswitch mee voor het 'smart charging network', samen met kastverwarming en een hygrostaat voor het behoud van schakelmateriaal. Dit ontwerp bouwt voort op ervaringen uit eerdere projecten die we al hebben mogen realiseren samen met onze klanten en omvatten laadpleinen van 4 tot 30 dubbele laadsockets. Met ons gestandaardiseerde ontwerp kunnen we snel inspelen op de groeiende vraag en de stijgende levertijden in de branche. We blijven actief meedenken met de snelle elektrificatie van wagenparken in Nederland en omringende landen, en daar zijn we trots op!

Laat je nu adviseren

Voor 15uur verzonden? Dan nemen we vandaag nog contact met je op!*
*op werkdagen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming nieuwsbrief