Laadpalen op maat tegen de scherpste tarieven

Vrijblijvend een offerte ontvangen

Wij reageren binnen 2 werkdagen

Overweegt u over te stappen op elektrisch rijden en doet u graag zaken met één specialist die op dit gebied alles voor u of uw bedrijf kan regelen? Dan bent u bij EV-Solutions aan het juiste adres.

Laadpunt nodig?
Wij regelen het voor je

EV-Solutions biedt meerdere laadoplossingen voor particulier en zakelijk gebruik. Of je nou op je werk of thuis bent, altijd weer opgeladen vertrekken zonder gedoe. Zowel de aanschaf als een vakkundige installatie van je laadpunt regelen? Contact ons of vraag een vrijblijvende offerte op.

bmw-laadoplossing-1024x655

Onze laadoplossingen zijn al beschikbaar vanaf:

€ 503.45
  • 1 contactpersoon voor advies, levering installatie & beheer
  • Al 11 jaar toonaangevend in elektrische mobiliteit
  • Totaalleverancier voor probleemloze implementatie van elektrisch rijden bij uw organisatie
  • Snelle vakkundige service

Advies nodig? Bel: 085 401 91 75

Thuis laden met de Elvi

Eén van de grote voordelen van elektrisch rijden is dat u thuis kunt laden, voor de deur, op de oprit, in de garage. De brandstof is immers ‘in huis’. Met de Elvi laadt u uw auto eenvoudig, snel en veilig op.

Elvi bestaat uit een muurbevestiging, een laadstation en een laadkabel en kan worden aangevuld met een kabelhouder en/of een paal. Elvi is gemaakt van stevige en robuuste materialen die de behuizing duurzaam, schokbestendig, weerbestendig en kleurvast maken.  De kabelhouder zit niet in dit pakket en dient afzonderlijk besteld te worden.

 

Leverbaar vanaf € 789,00 (incl. BTW)

De BusinessLine: uitermate geschikt voor bedrijven

Openbare parkeerplaatsen, bedrijven en parkeergarages: het zijn de plekken waar je steeds vaker de BusinessLine laadstations van EV-Box tegenkomt. Werknemers en gasten kunnen er eenvoudig, snel en veilig hun elektrische auto opladen.

De BusinessLine laadstations zijn verkrijgbaar met één oplaadpunt en – speciaal voor de zakelijke markt – twee oplaadpunten. Door toepassing van de beste materialen en intelligente software hebben de laadstations nauwelijks onderhoud nodig. Ze zijn beschikbaar in uiteenlopende uitvoeringen en kleuren, voor alle gewenste vermogens.

Dankzij een centraal beheer is het plaatsen van meerdere stations extra voordelig. Andere pluspunten van de BusinessLine zijn de BackOffice software en verschillende services, onder meer voor Smart Charging.

Wilt u weten welke BusinessLine laadstations bij uw bedrijf passen? Vraag via onderstaand aanvraagformulier vrijblijvend uw offerte aan.

ladenbedrijven

Enkele connector leverbaar vanaf € 1245,00 (incl. BTW)

favicon

Morra 2
9204 KH Drachten 

T +31854019175
E info@ev-solutions.nl