Service en onderhoud voor je laadpaal

24/7 storingsdienst, inspecties en laadpaal onderhoud

Storingen met je laadpaal voorkomen of verhelpen? Sluit ons onderhoudscontract dan af!

Een laadpaal die onverwacht uitvalt? Erg vervelend als je net je auto op wilt laden of juist weg wilt. Heb je nog geen onderhoud op je laadpaal en wil je wel de levensduur van je laadpaal verlengen en storingen zoveel mogelijk voor zijn? Sluit dan nu ons onderhoudscontract af.

Daarmee ben je verzekerd van 24/7 telefonische hulp bij storingen via onze partner E-Flux die de 1e lijns support verleend. Bovendien kunnen we je dan direct op afstand helpen door remote de laadpaal te bedienen. Indien het probleem niet op afstand te verhelpen is zal onze storingsmonteur zo snel als mogelijk bij jou op de stoep staan om de storing alsnog te verhelpen.

Ook komen we jaarlijks bij je langs voor een controle van de laadpaal en de elektrische infrastructuur en voor een software-update. EV-Solutions heeft eigen installateurs in dienst, waardoor je voor installatie of reparatie maar met 1 aanspreekpunt te maken hebt waarmee je alles kunt regelen.

Vind je directe hulp bij storingen belangrijk? Sluit dan nu het service- en onderhoudscontract bij ons af!

EV-Solutions onderhoudscontract

24/7 support en remote hulp bij storingen/vragen

Volledig online support binnen 48h

Geen voorrijkosten (á €84,- p/uur) in geval van technische assistentie ter plekke

Transparante uurtarieven van onze eigen storingsmonteur (zie onderstaand)

Onderhoud aan de laadpalen inclusief jaarlijkse inspectie

Kosten onderhoudscontract

13,50- p/mnd

Elke extra socket kost 4,50 p/mnd extra

excl. BTW.

Een onderhoudscontract sluit je in beginsel af voor minimaal 3 jaar. Hierna zullen per jaar de kosten (tot opzegging) automatisch worden afgeschreven.

EV-Solutions Servicedesk

Naast de functionaliteiten in het backoffice systeem biedt EV-Solutions het onderhoudscontract aan. Dit servicecontact biedt u de mogelijkheid in het geval van storingen of vragen 24/7 assistentie te krijgen van onze getrainde medewerkers.

24/7 servicedesk

bij elke vraag kan contact worden opgenomen met onze getrainde service medewerkers. Ook kan het laadpunt op afstand worden bediend door de servicedesk waardoor eventuele problemen snel en eenvoudig remote kunnen worden verholpen.

Online support binnen 48 uur

wanneer bediening op afstand niet mogelijk is zal een monteur ter plaatse komen om de storing te verhelpen. Hiervoor rekenen we geen voorrijkosten (van 84,- p/uur) en worden vaste tarieven gehanteerd. Mochten er kosten doorberekend worden voor een support ter plekke, dan worden de kosten o.b.v nacalculatie berekend.

Jaarlijkse inspectie

Jaarlijkse inspectie van de laadpalen wordt tijdens kantooruren (7:30 uur – 17.00 uur) uitgevoerd. In de inspectie nemen we het volgende mee:

  • Uitlezen van het laadstation
  • Upgraden firmware indien nodig
  • Check aardlekschakelaars in zowel laadstation als meterkast
  • Controle bekabeling op veiligheid

Voordeel van ons servicecontract

Wanneer online support niet mogelijk is, of de storing remote niet op te lossen is, zullen wij een monteur zo spoedig mogelijk ter plaatse laten komen om de storing te verhelpen. Indien je bij ons een servicecontract hebt afgesloten zullen we geen voorrijkosten (á € 84,- per/uur) berekenen. Bovendien hanteren we binnen het servicecontract een voordeliger uurtarief van onze monteurs. Zie voor het kostenoverzicht onderstaande tabel.

Vind je directe hulp bij storingen belangrijk? Sluit dan nu het service- en onderhoudscontract bij ons af!

Tarieven

Tarieven monteur

Werkdagen van 7:30 – 17.0067,50 per uur (normaal tarief)
Werkdagen van 7:30 – 17.0062,50 per uur (indien service contract)
Werkdagen na 17:0075 per uur
Zaterdag, Zon- en feestdagen95 per uur

Prijs per laadstation

162,- voor 1 socket excl. btw per jaar*

Eventueel 54,- excl. btw per jaar extra per socket*

 

*Dit geldt voor een contract die in beginsel voor een periode van 3 jaar wordt afgesloten en welke na afloop van deze periode automatisch met een jaar wordt verlengd tot opzegging. Prijzen zijn ex BTW. Betaling d.m.v. automatische incasso. 

Veelgestelde vragen over het onderhoudscontract

Over EV-Solutions

Al meer dan 12 jaar is EV-Solutions specialist in laadinfrastructuur voor alle elektrische auto's. Wij leveren full service oplossingen. Dat betekent dat wij alles voor je uit handen kunnen nemen. Van het leveren van laadoplossingen, installatie/implementatie tot schouwing en eventuele aanpassingen in de meterkast. Bovendien koppellen we jouw nieuwe laadstation(s) aan de back-office zodat je altijd real-time inzicht hebt in je laadstatus en verbruik. Omdat we hebben gemerkt dat er naast de levering van goede laadoplossingen ook steeds meer vraag komt voor onderhoud en hulp bij storingen hebben we nu ook onderhoudscontracten aan. Zo ben je altijd verzekerd van een opgeladen auto!

Lees meer over ons bedrijf

 

Wat onze klanten zeggen

Onderhoudscontract afsluiten

Vul onderstaande formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.