EV-Solutions |  Partner in Duurzame Elektrische Mobiliteit

Het begin van EV-Solutions

Bij EV-Solutions zijn we gepassioneerd bezig met het vormgeven van een groenere toekomst door niet alleen hoogwaardige laadoplossingen te bieden, maar ook te voorzien in alles er omheen. Dit doen we door je volledig te informeren, te adviseren en ondersteunen bij de overstap op elektrisch rijden. Onze missie is eenvoudig maar krachtig: het versnellen van de overgang naar duurzame elektrische mobiliteit. We geloven dat de toekomst van mobiliteit groen is, en we zijn vastbesloten om de weg toegankelijk te maken voor iedereen en ons steentje bij te dragen aan deze transformatie. Onze visie begeleidt ons bij elke stap op deze reis.

We hebben de afgelopen jaren al heel wat stappen gezet.  Sinds onze oprichting zijn we al bezig om de transitie naar groenere vormen van mobiliteit te faciliteren. Onze werkwijze is gebaseerd op kwaliteit, innovatie en een diepgaand begrip van de snel veranderende behoeften van de markt. In alles wat we doen zetten we de klant centraal. Onze producten en diensten ontwikkelen we altijd met de klant als middelpunt.

 

Elektrischeautokopen.nl is nu EV-Solutions

Onze Reis | het begon met elektrischeautokopen.nl

EV-Solutions is ontstaan uit de website elektrischeautokopen.nl waar Tsjeard Mast vanuit passie en interesse voor elektrische mobiliteit al in 2009 potentiële EV-rijders wilde informeren. Destijds kon je op autosites, bij autodealers en importeurs nog nagenoeg geen informatie vinden over elektrische auto’s. Tsjeard wilde de potentiële EV rijder informeren over de aanschaf / leasekosten van een EV en over de mogelijkheden rondom het laden van een elektrische auto. Via de website bemiddelden hij destijds via de autodealers en/of via  leasemaatschappij Vision Car Lease.
Na enkele jaren diverse vragen en inzichten uit deze niche markt te hebben ontvangen, heeft Tsjeard in 2014 besloten te starten met EV-Solutions.

De eerste jaren lag de focus, naast het verkopen van laadpalen, ook op het bemiddelen en leasen van elektrische auto’s. Hierbij is EV-Solutions destijds ook partner van een leasemaatschappij geweest. Door deze ervaring weten we als geen ander wat er nodig is bij autodealers en leasemaatschappijen als het gaat om passende laadoplossingen. Dit vraagt toch vaak wat extra aandacht in het proces wat je van te voren lastig kan inschatten. Met onze kennis weten we precies waar we op moeten letten.

Toetreding van Emil Frey Group: Een Sterke Partner voor een Duurzame Toekomst

Om onze visie op een groene toekomst van mobiliteit echt kracht bij te zetten is in 2022 Emil Frey toegetreden.  Emil Frey, een vooraanstaand internationaal automotive bedrijf, maakt nu ook deel uit van onze familie van aandeelhouders bij EV-Solutions. Deze strategische samenwerking versterkt niet alleen onze positie in de markt, maar onderstreept ook onze toewijding aan het bevorderen van duurzame mobiliteit op Europese schaal.

Emil Frey stadiondag

Waarom Emil Frey?

Emil Frey Group, met zijn rijke geschiedenis en solide reputatie in de automotive sector, deelt onze visie op een duurzame toekomst. Hun betrokkenheid bij EV-Solutions komt voort uit gezamenlijke toewijding en expertise.

De synergie tussen EV-Solutions en Emil Frey resulteert in een krachtige combinatie van technologische expertise, innovatie en een werkwijze waarbij de klant centraal staat in deze snel veranderende mobiliteitsmarkt. Samen streven we ernaar om de overgang naar elektrische mobiliteit te versnellen en toegankelijk te maken voor iedereen.

 Onze Toewijding

We weten allemaal wel dat de olievoorraden in de wereld langzaam maar zeker op raken. De gevolgen hiervan merken we al jaren in klimaatverandering en brengt ons steeds meer uitdagingen. Ook worden fossiele brandstoffen steeds schaarser, wat ook meer mensen doet overstappen op duurzame alternatieven. Elektrisch rijden is zo’n alternatief.

Natuurlijk is dat nu nog steeds de grootste motivatie om elektrisch te rijden: het milieu. Alleen zien we tegenwoordig dat niet alleen het milieuaspect een rol speelt voor autobezitters om over te stappen op een elektrische model. Ook het rijplezier, het geluidsaspect en het kostenplaatje zijn motivaties voor de autobezitter om over te stappen naar elektrisch rijden. Elektrisch rijden is namelijk steeds vaker goedkoper dan conventioneel rijden, en wat is er mooier dan twintigduizend kilometer per jaar afleggen op zelf opgewekte zonne-energie?

Neem een kijkje op onze Productenpagina om te ontdekken hoe we streven naar een groenere en duurzamere mobiliteit.

Samen op weg naar een elektrische toekomst waarin elektrisch laden niet alleen de norm is, maar ook een naadloos en geïntegreerd onderdeel van het dagelijks leven!

 

 

 EV-solutions ruim 14 jaar koploper in elektrische mobiliteit

Verkeerbord voor elektrisch laden > houd laadpaal vrij.

 

"Elektrisch rijden is bezig aan een onafwendbare opmars. De actieradius van de nieuwe elektrische auto’s wordt steeds groter, evenals de modelkeuze."

Tsjeard Mast eigenaar van EV-Solutions zag er in 2009 al brood in. Elektrische mobiliteit is niet alleen een schitterende gedachte, het is gewoonweg niet meer weg te denken.

Lastig kiezen? Ons EV-team helpt graag bij het maken van de juiste keuze. Vanaf het advies voor de aanschaf van de auto tot het leveren en installeren van laadstations bij jouw bedrijf of bij je thuis: wij denken met je mee en nemen je al het werk graag uit handen.

 

Over EV-Solutions

Overweegt u over te stappen op elektrisch rijden en doet u graag zaken met één specialist die op dit gebied alles voor u of uw bedrijf kan regelen? Dan bent u bij EV-Solutions aan het juiste adres.

Fossylfrij Fryslân

Logo Freonen Fan Fossylfrij Fryslan partner EV-Solutions

Contact opnemen

De Boeg 229206 BB Drachten

T 0854019175
E info@ev-solutions.nl

KvK: 74703749
Btw: NL859998265B01