Onze geschiedenis & werkwijze

Het begin van EV-Solutions

EV-Solutions is ontstaan uit de website elektrischeautokopen.nl waar Tsjeard Mast vanuit passie en interesse voor elektrische mobiliteit al in 2009 potentiële EV-rijders wilde informeren. Destijds kon je op autosites, bij autodealers en importeurs nog nagenoeg geen informatie vinden over elektrische auto’s. Ik wilde de potentiële EV rijder informeren over de aanschaf / leasekosten van een EV en over de mogelijkheden rondom het laden van een elektrische auto. Via de website bemiddelden we via de autodealers en/of via  leasemaatschappij Vision Car Lease.
Na enkele jaren diverse vragen en inzichten uit deze niche markt te hebben ontvangen, heeft Tsjeard in 2014 besloten te starten met EV-Solutions.

Elektrischeautokopen.nl is nu EV-Solutions

De eerste jaren lag de focus, naast het verkopen van laadpalen, ook op het bemiddelen en leasen van elektrische auto’s. Hierbij is EV-Solutions destijds ook partner van een leasemaatschappij geweest. Door deze ervaring weten we als geen ander wat er nodig is bij autodealers en leasemaatschappijen als het gaat om passende laadoplossingen. Dit vraagt toch vaak wat extra aandacht in het proces wat je van te voren lastig kan inschatten. Met onze kennis weten we precies waar we op moeten letten.

Vanaf 2017 is EV-Solutions een strategische samenwerking gestart met AP in Kolham. AP is opgericht in 2001 en is specialist op het gebied van ontwerp en interne assemblage en productie van schakelkasten en laagspanningsdistributiepanelen voor kritieke infrastructuren. In samenwerking met AP heeft EV-Solutions de EV-Vermogensverdeler ontwikkeld, die het mogelijk maakt om laadpunten bij uw bedrijfspand Futureproof aan te leggen, zo voorkomt u in de toekomst onnodig hoge installatiekosten.

AP produceert de vermogensverdelers en  bekabeling voor de projecten en EV-Solutions realiseert alles daaromheen qua projectrealisatie. Denk aan engineering, maar ook projectmanagement, werkvoorbereiding, hardware, installatie en civiele werkzaamheden. Op deze 2 vlakken vullen we elkaar aan en ligt de basis van onze hechte samenwerking.

 

Zo konden we ons volledig toespitsen op laadinfrastructuur en kunnen we onze klanten ook voorzien van onze eigen EV-Vermogensverdelers. Vaak is dit maatwerk. Dit kunnen wij meestal goed beoordelen na een gesprek met de klant op locatie op basis van de wensen die er zijn, ook richting eventuele toekomstige uitbreidingen.

Over EV-Solutions

Overweegt u over te stappen op elektrisch rijden en doet u graag zaken met één specialist die op dit gebied alles voor u of uw bedrijf kan regelen? Dan bent u bij EV-Solutions aan het juiste adres.

Logo Freonen Fan Fossylfrij Fryslan partner EV-Solutions

Zoeken naar producten

Betaalmethoden

ideal
mister_cash_logo

Contact opnemen

Morra 2
9204 KH Drachten

T +31854019175
E info@ev-solutions.nl

KvK: 74703749
Btw: NL859998265B01