Onze missie en visie

Waarom doen we wat we doen?

We weten allemaal wel dat de olievoorraden in de wereld langzaam maar zeker op raken. De gevolgen hiervan merken we al jaren in klimaatverandering en brengt ons steeds meer uitdagingen. Ook worden fossiele brandstoffen steeds schaarser, wat ook meer mensen doet overstappen op duurzame alternatieven. Elektrisch rijden is zo’n alternatief.

Hoewel elektrisch rijden pas sinds enkele jaren echt populair is, maakte de Nederlander Sibrandus Stratingh al in 1835 een eerste schaalmodel van een elektrische auto. Hij deed dit op basis van de berekeningen van Michael Faraday. De ontwikkeling van de verbrandingsmotor aan het einde van de 19e eeuw deed die van de elektrische auto decennialang stilvallen. Totdat duidelijk werd dat de olievoorraden niet onuitputtelijk waren en dat verbrandingsmotoren een desastreus effect hadden op het milieu.

Natuurlijk is dat nu nog steeds de grootste motivatie om elektrisch te rijden: het milieu. Alleen zien we tegenwoordig dat niet alleen het milieuaspect een rol speelt voor autobezitters om over te stappen op een elektrische model. Ook het rijplezier, het geluidsaspect en het kostenplaatje zijn motivaties voor de autobezitter om over te stappen naar elektrisch rijden. Elektrisch rijden is namelijk steeds vaker goedkoper dan conventioneel rijden, en wat is er mooier dan twintigduizend kilometer per jaar afleggen op zelf opgewekte zonne-energie?

Onze missie en visie

 

EV-Solutions is ontstaan vanuit een grote passie voor, en een rotsvast geloof in elektrisch rijden. Wij hebben ons daarbij natuurlijk laten inspireren door Sibrandus en dragen met veel genoegen bij aan een duurzame toekomst en aan jouw rijplezier. Dit doen we door je volledig te informeren, te adviseren en ondersteunen bij de overstap op elektrisch rijden.

EV-Solutions ruim 12 jaar koploper in elektrische mobiliteit

twee laadpalen met eigen logo EV-Solutions

 

Elektrisch rijden is bezig aan een onafwendbare opmars. De actieradius van de nieuwe elektrische auto’s wordt steeds groter, evenals de modelkeuze. Tsjeard Mast eigenaar van EV-Solutions zag er in 2008 al brood in. “Elektrische mobiliteit is een schitterende gedachte.

Maar het levert ook onverwachte kansen op voor bedrijven.” De elektrische auto is op de Nederlandse wegen geen bijzonder verschijnsel meer. Sterker nog het zijn vaak hele mooie auto’s.  Toch heerst onder automobilisten en bedrijven nog veel onbekendheid over elektrisch rijden. En daar ligt de niche van EV-Solutions, ons EV-team helpt je graag verder met onze kennis!

Vanaf het advies voor de aanschaf van de auto tot het leveren en installeren van laadstations bij jouw bedrijf of bij je thuis: wij denken met je mee en nemen je al het werk graag uit handen. Of je nu particulier rijdt, of bedrijfsmatig wij vinden altijd de juiste laadoplossing voor je.

Over EV-Solutions

Overweegt u over te stappen op elektrisch rijden en doet u graag zaken met één specialist die op dit gebied alles voor u of uw bedrijf kan regelen? Dan bent u bij EV-Solutions aan het juiste adres.

Fossylfrij Fryslân

Logo Freonen Fan Fossylfrij Fryslan partner EV-Solutions

Contact opnemen

De Boeg 229206 BB Drachten

T 0854019175
E info@ev-solutions.nl

KvK: 74703749
Btw: NL859998265B01