Skip to content
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Over ons

Over Ev-solutions

De olievoorraden in de wereld raken langzaam maar zeker op. De gevolgen hiervan merken we al jaren. Fossiele brandstoffen worden steeds schaarser, wat steeds meer mensen doet overstappen op duurzame alternatieven. Elektrisch rijden is zo’n alternatief.

Hoewel elektrisch rijden pas sinds enkele jaren echt populair is, maakte de Nederlander Sibrandus Stratingh al in 1835 een eerste schaalmodel van een elektrische auto. Hij deed dit op basis van de berekeningen van Michael Faraday. De ontwikkeling van de verbrandingsmotor aan het einde van de 19e eeuw deed die van de elektrische auto decennialang stilvallen. Totdat duidelijk werd dat de olievoorraden niet onuitputtelijk waren en dat verbrandingsmotoren een desastreus effect hadden op het milieu.

tsjeard-evsolutions

Vandaag de dag zijn dit niet meer de enige redenen voor autobezitters om over te stappen op een elektrische model. Ook het rijplezier, het geluidsaspect en het kostenaspect wegen mee. Elektrisch rijden is steeds vaker goedkoper dan conventioneel rijden, en wat is mooier dan twintigduizend kilometer per jaar afleggen op zelf opgewekte zonne-energie?

Elektrisch rijden is bezig aan een onstuitbare opmars. De actieradius van de nieuwe elektrische auto’s wordt steeds groter, evenals de modelkeuze. Tsjeard Mast eigenaar van EV-Solutions zag er in 2008 al brood in. “Elektrische mobiliteit is een schitterende gedachte. Maar het levert ook onverwachte kansen op voor bedrijven.” De elektrische auto is op de Nederlandse wegen geen bijzonder verschijnsel meer. Toch heerst onder automobilisten en bedrijven nog veel onbekendheid over elektrisch rijden. En daar ligt de niche van EV Solutions.

‘Op feestjes haalden ze de schouders op’

Tsjeard is een automan in hart en nieren. Al tijdens zijn MTS Motorvoertuigentechniek stond hij op zaterdagen in de showroom auto’s te verkopen. Na zijn HTS Technische Bedrijfskunde belandde hij als Sales Engineer in de industrie. Maar de automotive bleef trekken. In 2008 besloot hij zijn hart te volgen en startte hij zijn eigen onderneming in bemiddeling tussen vraag en aanbod van elektrisch autorijden. “Mijn vrienden snapten er niks van. Op feestjes haalden ze de schouders op”, blikt Tsjeard lachend terug.

Positieve boost

Bij de transitie van conventionele naar elektrische mobiliteit gaat logischerwijs veel aandacht uit naar de auto’s en het rijden zelf. Ook bij ondernemers. “Maar wat weinig bedrijven zich realiseren, is het potentieel van de laadpaal. Zo’n laadoplossing op het bedrijfsterrein heeft een aantrekkingskracht op de nieuwe elektrische rijder. En met een paar opvallende Tesla’s of BMW’s ladend voor je pand heb je letterlijk blikvangers. Ze onderstrepen de duurzame gedachte van je bedrijf. En geven dus een positieve boost aan je bedrijfsimago.”

EV Solutions is ontstaan vanuit een grote passie voor, en een rotsvast geloof in elektrisch rijden. Wij dragen met veel genoegen een steentje bij aan het milieu, aan een duurzame toekomst en aan jouw rijplezier. Dit doen we door je volledig te informeren, te adviseren en ondersteunen bij de overstap op elektrisch rijden. Vanaf het advies voor de aanschaf van de auto tot het leveren en installeren van oplaadpunten bij jouw bedrijf of bij je thuis: wij denken met je mee en nemen je het werk uit handen. Of je nu particulier rijdt, of bedrijfsmatig.

Subsidie
Benut uw subsidiekansen

Wanneer u overweegt om elektrisch te gaan rijden, geven wij u graag inzicht in uw subsidiemogelijkheden. Ook kunnen we eenvoudig berekenen hoeveel geld u met elektrisch rijden kunt besparen. Heeft u al besloten te investeren in elektrische mobiliteit en oplaadinfra? Dan ondersteunen wij u graag bij uw subsidieaanvraag.

Onderhoud
Vertrouwd laden

Ook het onderhoud voor uw laadpunten kunnen wij verzorgen. Dit doen we aan de hand van een onderhoudscontract. Onze storingsdienst staat dan vierentwintig uur per dag voor u klaar en controleert de laadpunten met regelmaat op hun functioneren. U heeft er geen omkijken naar.

 

businessline_paal_g_front_light_withlabel-ev-shop

Laden van uw elektrische auto
Laadoplossingen op maat

EV-Solutions biedt meerdere laadoplossingen en laadpassen voor thuis en op kantoor. We hebben een vaste installateur die de laadpunten bij u thuis of bij uw bedrijf komen installeren.

Ook voor de elektrische fietsen voor u zelf of uw gasten hebben wij diverse laadoplossingen.

Bel ons gerust : 085 401 91 75

Stuur mij een vrijblijvende offerte

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.