Het team van EV-Solutions

Foto Tsjeard Mast EV-Solutions

Tsjeard Mast

Tsjeard de oprichter van EV-Solutions is een automan in hart en nieren. Al tijdens zijn MTS Motorvoertuigentechniek stond hij op zaterdagen in de showroom auto’s te verkopen. Na zijn HTS Technische Bedrijfskunde belandde hij als Sales Engineer in de industrie. Maar de automotive bleef trekken. In 2008 besloot hij zijn hart te volgen en startte hij zijn eigen onderneming in bemiddeling tussen vraag en aanbod van elektrisch autorijden. “Mijn vrienden snapten er niks van. Op feestjes haalden ze de schouders op”, blikt Tsjeard lachend terug. Maar nu is elektrisch rijden populairder dan ooit…

Salesmanager EV-Solutions Werner Bergsma

Werner Bergsma

Werner is Salesmanager bij EV-Solutions en is van origine een "ICT man." Begin 2023 heeft hij voor het eerst de stap buiten de ICT sector gemaakt! Hij heeft altijd diverse commerciële rollen bekleed en is bij EV-Solutions ook elke dag bezig om, tezamen met zijn sales collega's, de organisatie verder te laten laten groeien.

Verder kan je Werner ook tegenkomen bij diverse (sport)besturen en op het voetbalveld als trainer-coach van het team van zijn zoon. Zo kennen Tsjeard en Werner elkaar dan weer!

Rob Bos bij EV-Solutions

Rob Bos

Rob Bos is een ervaren Accountmanager met ruim 18 jaar ervaring in het bedrijfsleven en een eigen franchise onderneming. In 2023 aangesloten bij het EV team vanwege het jonge en enthousiaste team wat voor hem de reden was om over te stappen van smart house producten naar laadinfra!

Hij woont samen met vrouw, honden en kippen in het mooie Drenthe. Hobbymatig heeft hij bij zijn huis een 3-tal Tiny houses voor recreatief verhuur. Dit geeft naast zijn werk bij EV-Solutions veel gezelligheid en maakt bovendien dat hij zich goed kan verplaatsen in zijn doelgroep (in de recreatie sector). In zijn vrije tijd (zomer) is hij te vinden op het water door zijn passie voor windsurfen en waterskiën.

Jelmer bij EV-Solutions

Jelmer Nutma

Jelmer is een nuchtere Fries die het EV team soms weer even met beide benen op de grond zet. Naast al het "commerciële geweld" en kansen die de markt brengt, zorgt Jelmer voor het overzicht in alle projecten. Hij heeft International Business and Languages gestudeerd en heeft gewerkt als Accountmanager bij een uitzendbureau in de bouw en als Commercieel medewerker bij een bedrijf dat hydraulische sloopaanbouwdelen verkoopt.

Met deze kennis op zak heeft hij als Werkvoorbereider/ service coördinator bij EV-Solutions zijn uitdaging gevonden! Hij vindt het leuk om bij een scale up te werken en heeft leuke collega’s wat bijna net zo belangrijk is.

Dustin bij EV-solution

Dustin Cauli

Dustin is werkzaam als Elektromonteur bij EV-Solutions en vervult daarnaast ook de taak als werkvoorbereider.

Dustin is groot voorstander van "het beste in jezelf naar boven halen." Daarom volgt hij ook nog een HBO studie "Technische Bedrijfskunde".

mike Kamstra

Mike Kamstra

Mike is werkzaam als Elektromonteur bij EV-Solutions en houdt zich dus bezig met het plaatsen en installeren van laadpalen.

Mike heeft al veel ervaring in de branche, maar volgt naast zijn werk toch ook nog een opleiding "1e monteur elektronische installaties."

Bilal bij EV-Solutions

Bilal Ayada

Bilal is een gedreven verkoper op de binnendienst, altijd bezig om klanten te adviseren en te voorzien van de beste oplossingen. Tegelijkertijd streeft hij ernaar om zijn theoretische kennis, opgedaan tijdens zijn studie Ondernemerschap en Retailmanagement aan de Hanzehogeschool in Groningen, om te zetten in waardevolle praktijkervaring.

Daan-Mellema-EV-Solutions

Daan Mellema

Daan leidt de afdeling Verkoop & Advies. Daarnaast ondersteunt hij op het gebied van Marketing. Voor Daan is er niets mooier dan een persoonlijk advies, op maat gemaakt en rekening houdend met de wensen en situatie van de klant. ‘’Zoveel mensen, zoveel wensen’’ is het motto van Daan, en hij doet er alles aan om alle wensen boven tafel te krijgen.

Daan komt oorspronkelijk uit de marketing en heeft Ondernemerschap & Retailmanagement gestudeerd in Groningen.

Foto Richard als team van EV-Solutions

Richard Wiersema

Richard werkt vanuit zijn eigen bedrijf RIW Techniek sinds 2015 voor EV-Solutions als Project Manager en Technisch Adviseur. Tsjeard en Richard hebben elkaar tijdens hun dienstverband bij Imtech leren kennen en hebben daar ook al samengewerkt. Richard is veelal betrokken bij de realisatie van de wat grotere projecten en heeft de afgelopen jaren dan ook veel ervaring opgedaan met het aanleggen van laadpleinen en smart charging networks.

Annemiek nieuwe aanwinst EV-Solutions

Annemiek Bonninga

Annemiek is naast administratief medewerker  ook onmisbaar als het gaat om commerciële en strategische ondersteuning.

Ze vindt het werken in het EV-team juist zo leuk en uitdagend omdat we écht samenwerken om EV-Solutions nog groter te maken.

Dennis Hemmen

Dennis Hemmen

Dennis is een betrokken partner bij EV-Solutions. Hij denkt graag proactief mee over het inrichten van de website en de webshop zodat (potentiële) klanten nog beter kunnen vinden wat ze zoeken. Dennis houdt zich ook bezig met vraagstukken over digitalisering en IT binnen EV-Solutions.

Foto Eva Broersma EV-Solutions

Eva Broersma

Eva is als "Smarketeer" echt een verbinder tussen marketing & sales. Haar missie is dan ook om overal slimme Smarketeers aan het werk te krijgen in plaats van aparte sales & marketing afdelingen. "Bij EV-Solutions werken we al echt als één hecht Smarketingteam samen en dat geeft enorm veel voldoening. Wij hopen dan ook dat dit doorstraalt naar onze klanten, geeft Eva aan.

Over EV-Solutions

Overweegt u over te stappen op elektrisch rijden en doet u graag zaken met één specialist die op dit gebied alles voor u of uw bedrijf kan regelen? Dan bent u bij EV-Solutions aan het juiste adres.

Logo Freonen Fan Fossylfrij Fryslan partner EV-Solutions

Zoeken naar producten

Betaalmethoden

ideal
mister_cash_logo

Contact opnemen

Morra 2
9204 KH Drachten

T +31854019175
E info@ev-solutions.nl

KvK: 74703749
Btw: NL859998265B01