Het team van EV Solutions

Foto Tsjeard Mast EV-Solutions

Tsjeard Mast

Tsjeard de oprichter van EV-Solutions is een automan in hart en nieren. Al tijdens zijn MTS Motorvoertuigentechniek stond hij op zaterdagen in de showroom auto’s te verkopen. Na zijn HTS Technische Bedrijfskunde belandde hij als Sales Engineer in de industrie. Maar de automotive bleef trekken. In 2008 besloot hij zijn hart te volgen en startte hij zijn eigen onderneming in bemiddeling tussen vraag en aanbod van elektrisch autorijden. “Mijn vrienden snapten er niks van. Op feestjes haalden ze de schouders op”, blikt Tsjeard lachend terug. Maar nu is elektrisch rijden populairder dan ooit…

Foto Rene Pettinga EV-Solutions

René Pettinga

René werkt vanuit zijn eigen bedrijf To-Manage sinds eind 2020 voor EV-Solutions als Accountmanager. Hij krijgt veel positieve energie van het  optimaal verzorgen van offerte- en klanttrajecten en het begeleiden van technisch uitdagende projecten.

Met zijn opgedane kennis en kunde uit de (elektro)techniek brengt hij een niet alleen deze expertises mee. Hij zorgt voor de juiste communicatie, processen en uiteindelijk voor de beste EV-“solutions” voor onze klanten.

Foto Peter Postma EV-Solutions

Peter Postma

Peter helpt websites om mensen te begrijpen. Als online specialist helpt Peter Ev-solutions met een website die doet wat het moet doen. In dit geval, de bezoekers helpen om de juiste keuze te maken op het gebied van elektrisch rijden.

 

 

Foto Eva Broersma EV-Solutions

Eva Broersma

Eva is als "Smarketeer" echt een verbinder tussen marketing & sales. Haar missie is dan ook om overal slimme Smarketeers aan het werk te krijgen in plaats van aparte sales & marketing afdelingen. "Bij EV-Solutions werken we al echt als één hecht Smarketingteam samen en dat geeft enorm veel voldoening. Wij hopen dan ook dat dit doorstraalt naar onze klanten, geeft Eva aan.

Sigrid als team van EV-Solutions

Sigrid Riedstra

Sigrid is partner van Tsjeard en adviseert bij HR gerelateerde zaken. Zij heeft sinds 2019 een eigen praktijk Vitality Forward en begeleid en coacht mensen bij loopbaan-  en vitaliteitsvragen. Daarvoor heeft ze ruim 10 jaar gewerkt als HR Professional in de voedingsmiddelenindustrie.

Foto Richard als team van EV-Solutions

Richard Wiersema

Richard werkt vanuit zijn eigen bedrijf RIW Techniek sinds 2015 voor EV-Solutions als Project Manager en Technisch Adviseur. Tsjeard en Richard hebben elkaar tijdens hun dienstverband bij Imtech leren kennen en hebben daar ook al samengewerkt. Richard is veelal betrokken bij de realisatie van de wat grotere projecten en heeft de afgelopen jaren dan ook veel ervaring opgedaan met het aanleggen van laadpleinen en smart charging networks.

Over Ev-solutions

Overweegt u over te stappen op elektrisch rijden en doet u graag zaken met één specialist die op dit gebied alles voor u of uw bedrijf kan regelen? Dan bent u bij EV-Solutions aan het juiste adres.

Logo Freonen Fan Fossylfrij Fryslan partner EV-Solutions

Zoeken naar producten

Betaalmethoden

ideal
mister_cash_logo

Contact opnemen

Morra 2
9204 KH Drachten

T +31854019175
E info@ev-solutions.nl

KvK: 74703749
Btw: NL859998265B01