Het team van EV-Solutions

EV-Solutions team op de bank
Tsjeard EV-Solutions Managing director

Tsjeard Mast

Tsjeard de oprichter van EV-Solutions is een automan in hart en nieren. Al tijdens zijn MTS Motorvoertuigentechniek stond hij op zaterdagen in de showroom auto’s te verkopen. Na zijn HTS Technische Bedrijfskunde belandde hij als Sales Engineer in de industrie. Maar de automotive bleef trekken. In 2008 besloot hij zijn hart te volgen en startte hij zijn eigen onderneming in bemiddeling tussen vraag en aanbod van elektrisch autorijden. “Mijn vrienden snapten er niks van. Op feestjes haalden ze de schouders op”, blikt Tsjeard lachend terug. Maar nu is elektrisch rijden populairder dan ooit…

IMG_6033

Rob Bos

Rob Bos is een ervaren Accountmanager met ruim 18 jaar ervaring in het bedrijfsleven en een eigen franchise onderneming. In 2023 aangesloten bij het EV team vanwege het jonge en enthousiaste team wat voor hem de reden was om over te stappen van smart house producten naar laadinfra!

Hij woont samen met vrouw, honden en kippen in het mooie Drenthe. Hobbymatig heeft hij bij zijn huis een 3-tal Tiny houses voor recreatief verhuur. Dit geeft naast zijn werk bij EV-Solutions veel gezelligheid en maakt bovendien dat hij zich goed kan verplaatsen in zijn doelgroep (in de recreatie sector). In zijn vrije tijd (zomer) is hij te vinden op het water door zijn passie voor windsurfen en waterskiën.

Dustin

Dustin Cauli

Dustin is werkzaam als Elektromonteur bij EV-Solutions en vervult daarnaast ook de taak als werkvoorbereider.

Dustin is groot voorstander van "het beste in jezelf naar boven halen." Daarom volgt hij ook nog een HBO studie "Technische Bedrijfskunde".

PHOTO-2023-12-23-17-43-27

Mike Kamstra

Mike is werkzaam als Elektromonteur bij EV-Solutions en houdt zich dus bezig met het plaatsen en installeren van laadpalen.

Mike heeft al veel ervaring in de branche, maar volgt naast zijn werk toch ook nog een opleiding "1e monteur elektronische installaties."

Matthijs binnendienst bij EV-Solutions

Matthijs Dekens

Matthijs is 23 jaar en woonachtig in Drachten. Hij is met veel plezier werkzaam bij EV-Solutions op de binnendienst afdeling. In zijn vrije tijd is hij een groot liefhebber van allerlei verschillende sporten. Zowel actief als passief. Daarnaast kan hij ook goed ontspannen.

Al zijn hele leven is hij gecharmeerd geweest van alles wat met auto’s te maken heeft. Tijdens zijn studie Ondernemerschap & Retailmanagement wist hij zeker dat hij in deze sector wilde werken, dat is waarom EV perfect aansluit bij al zijn wensen. Hier kan hij zijn passie voor auto’s en sales perfect kwijt

daan

Daan Mellema

Daan leidt de afdeling Verkoop & Advies. Daarnaast ondersteunt hij op het gebied van Marketing. Voor Daan is er niets mooier dan een persoonlijk advies, op maat gemaakt en rekening houdend met de wensen en situatie van de klant. ‘’Zoveel mensen, zoveel wensen’’ is het motto van Daan, en hij doet er alles aan om alle wensen boven tafel te krijgen.

Daan komt oorspronkelijk uit de marketing en heeft Ondernemerschap & Retailmanagement gestudeerd in Groningen.

IMG_6024

Annemiek Bonninga

Annemiek is naast administratief medewerker  ook onmisbaar als het gaat om commerciële en strategische ondersteuning.

Ze vindt het werken in het EV-team juist zo leuk en uitdagend omdat we écht samenwerken om EV-Solutions nog groter te maken.

dennis

Dennis Hemmen

Dennis is een betrokken partner bij EV-Solutions. Hij denkt graag proactief mee over het inrichten van de website en de webshop zodat (potentiële) klanten nog beter kunnen vinden wat ze zoeken. Dennis houdt zich ook bezig met vraagstukken over digitalisering en IT binnen EV-Solutions.

Over EV-Solutions

Overweegt u over te stappen op elektrisch rijden en doet u graag zaken met één specialist die op dit gebied alles voor u of uw bedrijf kan regelen? Dan bent u bij EV-Solutions aan het juiste adres.

Fossylfrij Fryslân

Logo Freonen Fan Fossylfrij Fryslan partner EV-Solutions

Contact opnemen

De Boeg 229206 BB Drachten

T 0854019175
E info@ev-solutions.nl

KvK: 74703749
Btw: NL859998265B01