Het team van EV Solutions

Foto Tsjeard Mast EV-Solutions

Tsjeard Mast

Tsjeard de oprichter van EV-Solutions is een automan in hart en nieren. Al tijdens zijn MTS Motorvoertuigentechniek stond hij op zaterdagen in de showroom auto’s te verkopen. Na zijn HTS Technische Bedrijfskunde belandde hij als Sales Engineer in de industrie. Maar de automotive bleef trekken. In 2008 besloot hij zijn hart te volgen en startte hij zijn eigen onderneming in bemiddeling tussen vraag en aanbod van elektrisch autorijden. “Mijn vrienden snapten er niks van. Op feestjes haalden ze de schouders op”, blikt Tsjeard lachend terug. Maar nu is elektrisch rijden populairder dan ooit…

Daan-Mellema-EV-Solutions

Daan Mellema

Daan leidt de afdeling Verkoop & Advies. Daarnaast ondersteunt hij op het gebied van Marketing. Voor Daan is er niets mooier dan een persoonlijk advies, op maat gemaakt en rekening houdend met de wensen en situatie van de klant. ‘’Zoveel mensen, zoveel wensen’’ is het motto van Daan, en hij doet er alles aan om alle wensen boven tafel te krijgen.

Daan komt oorspronkelijk uit de marketing en heeft Ondernemerschap & Retailmanagement gestudeerd in Groningen.

Dustin bij EV-solution

Dustin Cauli

Dustin is werkzaam als Elektromonteur bij EV-Solutions en vervult daarnaast ook de taak als werkvoorbereider.

Dustin is groot voorstander van "het beste in jezelf naar boven halen." Daarom volgt hij ook nog een HBO studie "Technische Bedrijfskunde".

Annemiek nieuwe aanwinst EV-Solutions

Annemiek Bonninga

Annemiek is naast administratief medewerker  ook onmisbaar als het gaat om commerciële en strategische ondersteuning.

Ze vindt het werken in het EV-team juist zo leuk en uitdagend omdat we écht samenwerken om EV-Solutions nog groter te maken.

Tristan EV solutions

Tristan van Dinteren

Tristan studeert Technicus Engineering aan het Alfa-College in Groningen. Bij EV-Solutions werkt hij als stagiair en zal hij zich vooral bezig houden met werk voorbereidende werkzaamheden. Het leuke van de stageplek bij EV-solutions is dat je heel dichtbij de techniek staat. Je leert van A-Z hoe een project eruit ziet en wat bij een implementatie komt kijken.

Foto Eva Broersma EV-Solutions

Eva Broersma

Eva is als "Smarketeer" echt een verbinder tussen marketing & sales. Haar missie is dan ook om overal slimme Smarketeers aan het werk te krijgen in plaats van aparte sales & marketing afdelingen. "Bij EV-Solutions werken we al echt als één hecht Smarketingteam samen en dat geeft enorm veel voldoening. Wij hopen dan ook dat dit doorstraalt naar onze klanten, geeft Eva aan.

Sigrid als team van EV-Solutions

Sigrid Riedstra

Sigrid is partner van Tsjeard en adviseert bij HR gerelateerde zaken. Zij heeft sinds 2019 een eigen praktijk Vitality Forward en begeleid en coacht mensen bij loopbaan-  en vitaliteitsvragen. Daarvoor heeft ze ruim 10 jaar gewerkt als HR Professional in de voedingsmiddelenindustrie.

Foto Richard als team van EV-Solutions

Richard Wiersema

Richard werkt vanuit zijn eigen bedrijf RIW Techniek sinds 2015 voor EV-Solutions als Project Manager en Technisch Adviseur. Tsjeard en Richard hebben elkaar tijdens hun dienstverband bij Imtech leren kennen en hebben daar ook al samengewerkt. Richard is veelal betrokken bij de realisatie van de wat grotere projecten en heeft de afgelopen jaren dan ook veel ervaring opgedaan met het aanleggen van laadpleinen en smart charging networks.

Dennis Hemmen

Dennis Hemmen

Dennis is een betrokken partner bij EV-Solutions. Hij denkt graag proactief mee over het inrichten van de website en de webshop zodat (potentiële) klanten nog beter kunnen vinden wat ze zoeken. Dennis houdt zich ook bezig met vraagstukken over digitalisering en IT binnen EV-Solutions.

Over Ev-solutions

Overweegt u over te stappen op elektrisch rijden en doet u graag zaken met één specialist die op dit gebied alles voor u of uw bedrijf kan regelen? Dan bent u bij EV-Solutions aan het juiste adres.

Logo Freonen Fan Fossylfrij Fryslan partner EV-Solutions

Zoeken naar producten

Betaalmethoden

ideal
mister_cash_logo

Contact opnemen

Morra 2
9204 KH Drachten

T +31854019175
E info@ev-solutions.nl

KvK: 74703749
Btw: NL859998265B01