Samenwerking AP

 

EV-Solutions en AP hebben een strategisch partnership en leveren vermogensverdelers voor de laad infrastructuur voor elektrische mobiliteit sinds 2017.

 

AP is specialist in elektrotechniek en denkt graag mee over de best mogelijke oplossing voor energievraagstukken. Of het nu gaat om besturingspanelen voor de industrie of mogelijkheden voor duurzame energiedistributie voor laadpleinen of binnen datacenters, zonneparken of ziekenhuizen; AP produceert hardware voor locaties waar stroom het simpelweg altijd moet doen. In samenwerking met AP heeft EV-Solutions de EV-Vermogensverdeler ontwikkeld, die het mogelijk maakt om laadpunten bij je bedrijfspand Futureproof aan te leggen, zo voorkom je in de toekomst onnodig hoge installatiekosten. Deze EV vermogensverdelers worden ten opzichte van standaard vermogensverdelers af fabriek al voorzien van een aantal componenten die specifiek benodigd zijn voor laadpleinen: denk aan netwerkswitches, EV aardlekschakelaars, Kastverwarming incl. thermostaat en hygrostaat (om condensvorming tegen te gaan).

Foto AP Nederland als partner van EV-Solutions

Voordelen van het Futureproof aanleggen van laadpleinen

Bij de aanleg van een laadplein, is het raadzaam om na te denken hoe een laadplein kostenbewust in de toekomst kan worden uitgebreid. Zo kunnen er meteen al voorbereidingen worden getroffen om later geen dubbele werkzaamheden te verrichten aan de infrastructuur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uitbreidingsmogelijkheden in verdeelkasten. Deze voorbereidingen vooraf zorgen later voor kostenbesparing bij eventuele uitbreiding. Maar ook passen we altijd Load Balancing toe bij laadpleinen.

WhatsApp Image 2020-04-22 at 16.05.52

Totaalleverancier met AP Kolham samen

Bedrijven die met hun complete wagenpark overgaan op elektrisch rijden, kunnen bij EV-Solutions en AP terecht. AP levert de vermogensverdelers en bekabeling, EV-Solutions realiseert vervolgens de gehele projectorganisatie.


Projecten die we samen hebben gerealiseerd:

Over EV-Solutions

Overweegt u over te stappen op elektrisch rijden en doet u graag zaken met één specialist die op dit gebied alles voor u of uw bedrijf kan regelen? Dan bent u bij EV-Solutions aan het juiste adres.

Fossylfrij Fryslân

Logo Freonen Fan Fossylfrij Fryslan partner EV-Solutions

Contact opnemen

De Boeg 229206 BB Drachten

T 0854019175
E info@ev-solutions.nl

KvK: 74703749
Btw: NL859998265B01