Samenwerking Freonen fan / DOET

Samenwerking Freonen Fan Fossylfrij Fryslan

 

EV-Solutions is sinds begin 2017 aangesloten als actief lid van de Freonen Fan Fossylfrij Fryslân. Samen met ca. 150 andere aangesloten bedrijven uit de noordelijke provincies maken we ons hard voor een schone toekomst. EV-Solutions participeert actief in de werkgroep mobiliteit en organiseert samen met andere mobiliteitsbedrijven uit Noord Nederland geregeld beurzen of acties die bijdragen aan het versnellen van duurzame mobiliteit. Samen met de Freonen hebben we in 2018 ook als eerste een geheel duurzame Elfwegentocht in Friesland georganiseerd, en daar zijn we best wel een beetje “grutsk” op!

Samenwerking DOET (Dutch Organisation Electric Transport)

 

DOET (Dutch Organisation for Electric Transport) is al sinds 2009 de branchevereniging op het gebied van elektrisch vervoer in Nederland. DOET vertegenwoordigt de gehele keten van één van de snelst groeiende sectoren van Nederland.

EV-Solutions is sinds begin 2015 lid van DOET en draagt zodoende bij op het vlak van beleidsvorming op het vlak van elektrische mobiliteit en laadinfrastructuur in Nederland en blijft op die manier betrokken bij alle nieuwe ontwikkelingen.

Visie van DOET: Nederland als gidsland van Europa op het gebied van elektrische mobiliteit. Hun missie is het stimuleren van elektrisch vervoer door middel van een samenwerking van ondernemers in elektrische mobiliteit

Over EV-Solutions

Overweegt u over te stappen op elektrisch rijden en doet u graag zaken met één specialist die op dit gebied alles voor u of uw bedrijf kan regelen? Dan bent u bij EV-Solutions aan het juiste adres.

Fossylfrij Fryslân

Logo Freonen Fan Fossylfrij Fryslan partner EV-Solutions

Contact opnemen

De Boeg 229206 BB Drachten

T 0854019175
E info@ev-solutions.nl

KvK: 74703749
Btw: NL859998265B01