Versterking EV-team | Annemiek Bonninga

Even Voorstellen

Hallo! Ik ben Annemiek Bonninga, 49 jaar. Sinds 2 jaar woon ik in Leek, samen met mijn vriend en onze dochter. We zijn vaak te vinden op het voetbalveld, als onze dochter moet voetballen. Doordeweeks ga ik lekker sporten en in het weekend doen we leuke dingen.

EV-Solutions samen nóg groter maken

Vanaf 1 april kom ik het team van EV-Solutions versterken. In mijn functie als administratief medewerker zal ik naast mijn administratieve werkzaamheden ook commerciële en strategische ondersteuning bieden.

Ik heb heel veel zin om te starten en ik vind het heel uitdagend en mooi om mee te helpen om EV-Solutions nog groter te maken.

Annemiek nieuwe aanwinst EV-Solutions
Annemiek nieuwe aanwinst EV-Solutions

Van Groningen en Amsterdam naar Leek..

Ik ben geboren en getogen in Groningen maar na mijn studie ben ik naar Amsterdam verhuisd. Na 20 jaar in Amsterdam en Hoofddorp gewoond te hebben, zijn we 2 jaar geleden naar Leek verhuisd. In die 20 jaar heb ik voornamelijk als sales en regiomanager in de fashion branche gewerkt. In die tijd heb ik veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van relatiebeheer, commercieel, strategisch en analytisch meedenken. Deze vaardigheden wil ik dan ook graag benutten en verder ontwikkelen bij EV-Solutions.  

Van fashion naar elektrische mobiliteit?

Omdat het elektrisch rijden steeds groter en populairder wordt en nog volop in ontwikkeling is, vind ik het heel interessant en leerzaam om bij EV-Solutions aan de slag te gaan. Ik ben altijd een team-player geweest en mijn doel is dan ook om samen met het EV-team de beste resultaten te behalen. Wat voor mij en de klanten ook belangrijk is, is dat EV-Solutions al meer dan 12 jaar koploper is in elektrische mobiliteit en er ook alles aan doet om de klanttevredenheid hoog te houden.