Versterking EV-team | Dustin Cauli

Even Voorstellen

Hallo! Ik ben Dustin Cauli, 26 jaar en woon samen met mijn vriendin in het mooie Groningen. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool en houd ik wel van een gezellig drankje op het terras of om heerlijk uit eten te gaan met een lekker wijntje erbij.

Persoonlijke ontwikkeling

Over dit onderwerp kan ik lang doorpraten. Ik ben erg voorstander van het beste in jezelf naar boven halen. Ik lees daarom ook regelmatig boeken. Dit is ook wel de reden geweest om voor EV-Solutions te gaan werken, Tsjeard steunt je daarin volledig en er is van alles mogelijk!

Dustin Cauli bij EV-Solutions met zijn servicebus
Dustin nieuwe aanwinst EV-Solutions

Sterkere marktpositie krijgen met EV-Solutions

Vanaf 1 September ben ik werkzaam bij EV-Solutions. Werkzaam als Elektromonteur om de installaties voor EV-Solutions te gaan verzorgen maar daarbij ook de taak als werkboorbereider. Het succes van een project hangt namelijk 90% af van een goede werkvoorbereiding. Naast mijn baan studeer ik ook nog HBO-Technische Bedrijfskunde. Dit wil ik dan ook graag gaan toepassen bij EV-Solutions. Want je bedrijf is zo sterk als de zwakste schakel, dit leer je met deze studie optimaliseren waardoor je een goede Supply Chain creëert en je bedrijf hier uiteindelijk beter door functioneert.