Versterking EV-team | Werner Bergsma

Even Voorstellen

Mijn naam is Werner Bergsma en ik woon samen met mijn vrouw en drie kinderen in Drachten. Naast mijn werk ben ik actief in een aantal (sport)besturen en kun je mij ook op het voetbalveld vinden als trainer-coach van het team van mijn zoon. Samen met onze twee dochters, die ook voetballen, kun je ons met recht een echt voetbalgezin noemen.

Van de ICT naar elektrisch rijden

Tijdens mijn studie HBO Communicatie ben ik in de ICT wereld gerold en ben ik er sindsdien ook niet meer uit geweest. Dit is dus mijn eerste stap “buiten de ICT sector”! Ik heb de afgelopen jaren diverse commerciële rollen bekleed en heb me daarin altijd stap voor stap ontwikkeld. Zowel in als naast mijn werk en zowel bij kleine als (middel)grote organisaties. Het is een dynamische wereld waarin het uitgangspunt “bij blijven”, of nog liever voorop lopen, belangrijk is. Hierbij dien je snel te kunnen schakelen. Dat is dan ook precies wat ik bij EV-Solutions verwacht te kunnen brengen: groei realiseren op de juiste manier! Helemaal nieuw is deze wereld voor mij niet, omdat ik de afgelopen jaren al het voorrecht heb gehad om elektrisch te mogen rijden. Dat is me trouwens uitstekend bevallen!

Werner Bergsma - SalesManager EV-Solutions
Werner nieuwe aanwinst EV-Solutions

Wat mogen we van jou verwachten?

Ik ga bij EV-Solutions aan de slag als Sales Manager. Dat houdt in dat ik mijn opgedane kennis en kunde mag gaan inzetten om de organisatie, tezamen met mijn collega’s van verkoop, te ondersteunen en verder te laten laten groeien. We hebben mooie en gezonde ambities en in mijn ogen zijn alle ingrediënten aanwezig om die te realiseren.