Versterking EV-team | Wietse Plutschouw

Even Voorstellen

Hé Hallo! Ik ben Wietse Plutschouw, 35 jaar en woonachtig in het Friese dorpje Burdaard. Hier woon ik samen met mijn vrouw, dochter en zoon. Op dinsdagavonden gooi ik een pijltje en op woensdag en zaterdag vind je mij op het voetbalveld, waar ik trainer/leider ben van de JO8, het team van mijn zoontje.

Specialist in automotive

Na meer dan 10 jaar te hebben gewerkt in de automotive branche voor verschillende Dealerorganisaties heb ik de transitie naar elektrisch rijden van dichtbij meegemaakt. Van de komst van de eerste Hybride en Plug-in Hybride auto’s tot de intrede van de eerste echte volledig elektrische auto’s.

De laatste 5 jaar ben ik werkzaam geweest voor Van den Brug als verkoopadviseur van het Spaanse merk SEAT/CUPRA. Ik heb hier met veel plezier en passie mij ingezet voor dit prachtige merk. SEAT heeft net als andere merken ook de transitie naar het produceren van elektrische voertuigen gemaakt, dit doen zij echter onder het sportiever merk CUPRA.

Wietse - Accountmanager EV solutions

Gedeelde passie

Vanaf 1 Maart kom ik het team van EV-Solutions versterken in de rol van Junior Accountmanager. De reden dat ik voor EV-Solutions kies is dat ik net als Tsjeard een grote passie heb voor elektrisch rijden.

Met mijn ervaring vanuit de automotive zal ik zowel de particuliere als de zakelijke markt gaan voorzien van advies. Ook zal ik hen begeleiden van aanschaf tot realisatie van oplaadpunten en complete installaties. Bij EV-Solutions nemen wij alles voor je uit handen. Ik zal veel onderweg zijn op zoek naar nieuwe klanten, maar zal ook bestaande relaties gaan bezoeken die willen overstappen of uitbreiden. Ik ben een echte verbinder en ben altijd opzoek naar juiste oplossing voor de klant. Klanttevredenheid staat bij mij op hoog op het lijstje, van een blije tevreden klant krijg ik veel energie.

Samen groeien

Ik kijk erg uit naar deze nieuwe stap in mijn carrière waarbij ik mijzelf verder kan ontwikkelen, maar ook mijn bijdrage kan leveren om EV-Solutions verder te laten groeien en de volgende stap te zetten in het professionaliseren van de salesorganisatie.

Ook bij het EV-team aansluiten?

We zijn nog op zoek naar diverse EV-toppers om samen heel Nederland elektrisch te laten rijden! Bekijk de vacatures